фирма за почистване

Фирма за почистване

Фирма за почистване "Хоризонт 1" предлага всички видове услуги, за почистване на домове, почистване на офиси, които да задоволят изискванията на нашите клиенти, с все по-високи изисквания към качеството на услугите ни.

Фирма за почистване
Ние сме фирма за почистване в София, която предлага най-високо качество на услугите, без да правим компромиси с качеството на услугата, за да постигнем по-ниска цена. В нашия бранш сред най-важнит енаща е коректността за една фирма за почистване. Ние сме сред фирмите за почистване в София, които предлагаме високо качество на услугите за почистване, спазваме високи фирмени стандарти.

Как поддържама високо качество на услугата, за почистване?

Фирма за почистване "Хоризонт 1" – нова фирма за професионално почистване в София, с профил висококачествено професионално почистване. Предлагаме всички основни услуги: почистване на офиси, почистване на домове, професионално пране на мека мебел, почистване след ремонт. Работим само със съвременни, модерни машини, за професионално почистване, а препаратите ни са щадящи природата и домашните любимци.

Ако търсите качествена услуга, за почистване на офиси, от добна фирма за почистване, то нашата услега е точно за вас. Ние имаме опит в почистване на големи и малки офис площи. Разбира се имаме капацитета да предложим почистване на банални неща като прах и събиране на отпадъци, но нашата сила е в услуги като пране на мокети, почистване на стъкла и виприни, машинно почистване на твърди настилки - плочки, гранитогрес, полиран бетон, мрамор и други

Най-добрите услуги, за почистване на офиси в София са при "Хоризонт 1", като ние не правим компромиси с качеството на услугата си, за почистване. Почистване на офиси е сред най-важните услуги за нашата фирма.