Фирми за почистване

Търсите фирми за почистване? Вие сте на правилното място – ние сме сред най-добрите фирми, за професионално почистване в София.

Фирма за почистване – „Хоризонт1“ предлага наистина качетвена услуга, за почистване на офиси, пране на мека мебел, почистване на домове, пране на макраци и има възможност да поеме поръчки с големи обеми. Ние сме сред добрите фирми за почистване (всички видове почистване) в София и се гордеем с това.

Фирми за почистване

Ние сме сред фирмите за  професионално почистване в София, с профил висококачествено професионално почистване. Предлагаме всички основни услуги: почистване на офиси, почистване на домове, професионално пране на мека мебел, почистване след ремонт. Работим само със съвременни, модерни машини, за професионално почистване, а препаратите ни са щадящи природата и домашните любимци.

Ако търсите качествена услуга, за почистване на офиси, от добна фирма за почистване, то нашата услега е точно за вас. Ние имаме опит в почистване на големи и малки офис площи. Разбира се имаме капацитета да предложим почистване на банални неща като прах и събиране на отпадъци, но нашата сила е в услуги като пране на мокети, почистване на стъкла и виприни, машинно почистване на твърди настилки – плочки, гранитогрес, полиран бетон, мрамор и други.

Абонаментно почистване и еднократно почистване на офиси от фирми за почистване

Търсите качество на разумна цена от фирма за почистване?

Ние сме фирма за почистване и една от водещите ни услуги е почистване на офиси. Без значение дали имате с нас договор за абонаментно почистване, или се нуждаете от еднократна услуга, за пране на мокети, почистване на стъкла или фасадна витрина, просто почистване на офиса или търговската ви площ.

За нас всеки клиент е важен и това не е куха фраза. Влагаме старание във всяка поръчка, за да се превърнете от едрократен в редовен клиент.

Предлагаме добри цени, за професионално почистване, без да жертваме качеството на услугите.

Това не е всичко, нашите партньори от „Хадес“ предлагат качествено отпушване на канали – една необходима услуга, при почистване на всяка кухня или проблемна баня.