Професионално почистване

Ние предлагаме услугата професионално почистване в София и поддържаме най-високо ниво на професионализъм, при извършването на всички дейности.

Професионално почистване от фирма за почистване в София. Ние предлагаме качествена услуга, за професионално почистване в София на изключително разумни цени. Всички видове услуги, за професионално почистване – домове, офиси, мека мебел, мокети и други.

Професионално почисване

Фирма за почистване „Хоризонт 1“ – нова фирма за професионално почистване в София, с профил висококачествено почистване. Предлагаме всички основни услуги: почистване на офиси, почистване на домове, професионално пране на мека мебел, почистване след ремонт. Работим само със съвременни, модерни машини, за професионалисти в почистването, а препаратите ни са щадящи природата и домашните любимци.

Свържете се с нас, за да научите подробности за начина ни на работа и нашата техника и препарати, за професионално почистване.

Професионално пране на мека мебел

Пране на мека мебел на най-високо ниво от „Хоризонт 1“. Ние предлагаме услугата – пране на мека мебел – на високо ниво. Разполагаме с висок клас машини, за машинно пране (екстрактори) на меката мебел, които не увреждат тъканите.

За да предоставим качествена услуга, за пране на мека мебел, използваме препарати от доказани производители от Западна Европа. С качествени препарати и машини от най-висок клас ние можем да гарантираме, че нашата услуга, за пране на мека мебел е наистина професионална и със справедлива цена.

почистване на офиси
почистване на офиси

Почистване на офиси

Ако търсите качествена услуга, за почистване на офиси, от добра фирма за почистване, то нашата услуга е точно за вас. Ние имаме опит в почистване на големи и малки офис площи. Разбира се имаме капацитета да предложим почистване на банални неща като прах и събиране на отпадъци, но нашата сила е в услуги като пране на мокети, почистване на стъкла и витрини, машинно почистване на твърди настилки – плочки, гранитогрес, полиран бетон, мрамор и други

Професионално почистване

Гордеем се, че предоставяме комплексна услуга, за професионалното почистване, която може да задоволи изискванията и на претенциозните ни клиенти, които очакват най-високо качество на услугата, за почистване на своя дом, офис, търговски обект.

One Reply to “Професионално почистване”

  1. Привет товарищи
    Наша компания мы занимаем первое место по качеству и цене производства аква продукции в г.Львов. Вас может заинтерсовать:
    Водопады по стеклу – сделаете Ваше помещение уютнее и привлекательнее, создаст теплую релаксирующую обстановку.
    https://drive.google.com/file/d/1mq1pFhgixRuaotmr5A5IAQ0czSfRG–d/view?usp=sharing – узнать подробнее здесь.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *