Пране на мокети в София

Представяме на вашето внимание услугата ни за пране на мокети, с изгодни цени и качествено обслужване. Професионализъм и техника на най-високо ниво.

Защо да плащате скъпо за услуга като пране на мокети, когато можете да получите високото качество на фирма „Хоризонт“ на по-ниска цена? Ние имаме богат набор от услуги и можем да сме ви от ползва.

Пране на мокети и почистване на офиси

Пране на мокети може (и обикновено е) част от услугата пране на мека мебел. При нас може да получите изгодни цени, при обемни договори за комплексно обслужване на няколко обекта.

Ние предлагаме и пълен набор от услуги, за почистване на офиси. Услугата ни за пране на мокети е част от нея, но се предлага и самостоятелно.

Прането на мокети е дейност, която изисква висок клас техника, за да се извърши борзо и с минимум забавяне, така че настилката да има достатъчно време, за да изсъхне.

пране на мокети
пране на мокети

Цени за пране на мокети

Нашата стандартна цена, за услугата пране на мокети е 1.50 лева, за квадратен метър. Разбира се цената подлежи на договаряне, когато поръчката е за по-големи обеми, включително почистване на мокетите на повече от един обект. Дългосрочните договори са допълнителна причина, за договаряне на по-ниска цена.

Посетете страницата с цени, за да се запознаете с всички наши услуги за почистване в София.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *