Професионално почистване

Професионално почистване от фирма за почистване в град София. От професионалисти, за ценители. Качествени услуги на разумни цени от Хоризонт 1.

Фирма за почистване „Хоризонт 1“ е с профил висококачествено професионално почистване. Предлагаме всички основни услуги: почистване на офиси, почистване на домове, професионално пране на мека мебел, почистване след ремонт.

Професионално почистване

Професионално почистване, защото ние работим само със съвременни, модерни машини, за професионално почистване. Нашите препарати са щадящи природата и домашните любимци.

професионално почистване
професионално почистване

Гордеем се, че предоставяме комплексна услуга, за професионалното ни почистване, която може да задоволи изискванията и на претенциозните ни клиенти, които очакват най-високо качество на услугата, за почистване на своя дом, офис, търговски обект.

Свържете се с нас, за да научите подробности за начина ни на работа и нашата техника и препарати, за професионалното почистване.


Пране на мека мебел и почистване на офиси

Пране на мека мебел на най-високо ниво от „Хоризонт 1“. Ние предлагаме услугата – пране на мека мебел – на високо ниво. Разполагаме с висок клас машини, за машинно пране (екстрактори) на меката мебел, които не увреждат тъканите.

За да предоставим качествена услуга, за пране на мека мебел, използваме препарати от доказани производители от Западна Европа. С качествени препарати и машини от най-висок клас ние можем да гарантираме, че нашата услуга, за пране на мека мебел е наистина професионална и със справедлива цена.

Почистване на офиси

Ако търсите качествена услуга, за почистване на офиси, от добра фирма за почистване, то нашата услуга е точно за вас. Ние имаме опит в почистване на големи и малки офис площи.

Разбира се имаме капацитета да предложим почистване на банални неща като прах и събиране на отпадъци, но нашата сила е в услуги като пране на мокети, почистване на стъкла и витрини, машинно почистване на твърди настилки – плочки, гранитогрес, полиран бетон, мрамор и други.

 


Пране на мокети

Качествена услуга, за пране на мокети в град София от „Хоризонт 1“. Ние се грижим за качествената услуга, за изпиране на мокети, която имаме удоволствието да предоставим на своите клиенти.

При нас може да поръчате услуга, за пране на мокети за бизнеса със съответните добри ценови условия. Ние вярваме, че услугите от типа В2В са ключ към успеха.


Имате ли нужда от поддръжка на сайт?

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *