Пране на мека мебел

Пране на мека мебел от професионалисти, за взискателни клиенти. Ние предоставяме професионална услуга, за изпиране на мека мебел.

При посещение на клиенти, за услугата ни за пране на мебели, първо се запознаваме с тъканите, които трябва да изперем.

Важно е да ни предоставите препоръките на производителя на вашия диван, фотьойл или стол, за неговото почистване, за да изберем правилен метод и препарати, за прането на меката мебел.

След приключване на работа ви уведомяваме за приблизителното време, в което ще изсъхне вашата мека мебел след прането.

пране на мека мебел
пране на мека мебел

Професионално пране на мека мебел

Използваме най-съвременна и ефективна техника, за почистването и прането на тъканите.  Вас ви посещават добре обучени специалисти, които умеят да подбират правилно препаратите.  Това е важно, за успешното приключване на задачата.

Гаранция за качествена услугата

Ние предлагаме услугата си, за пране на мека мебел на разумна цена при високи стандарти за качество. Разполагаме с висок клас машини, за машинно пране (екстрактори) на меката мебел, които не увреждат тъканите.

За да предоставим качествената услуга, която очаквате от нас използваме препарати от доказани производители от Западна Европа.

С качествени препарати и машини от най-висок клас ние можем да гарантираме, че нашата услуга, за пране на мека мебел е наистина професионална и със справедлива цена.

Изпиране на мека мебел – какво включва услугата?

1. Изпиране с препарати, които са съобразени с типа тъкан на вашия диван, фотьойл, стол.

2. Използване на машина с функцията екстракция, която вкарва течност под високо налягане, след което я изтегля. Това помага за по-бързото изсъхване на тъканите.

3. С услугата пране на меката мебел вие получавате и консултация за правилна поддръжка на вашата мека мебел – как да почиствате сами.

4. Гарантирано отстраняване на прах и акари (паякообразни, които живеят в тъканите).

5. С прането на мека мебел се освежава въздуха в помещението, изчезват неприятните миризми.

Пране на мокети

Качествена услуга, за пране на мокети в град София от „Хоризонт 1“. Ние се грижим за качествената услуга, за изпиране на мокети, която имаме удоволствието да предоставим на своите клиенти.

При нас може да поръчате услуга, за пране на мокети за бизнеса със съответните добри ценови условия. Ние вярваме, че услугите от типа В2В са ключ към успеха.


Имате ли нужда от поддръжка на сайт?

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *