Почистване на домове

Почистване на домове от фирма за почистване в София. Имаме опит, знания и добре обучен персонал, който се грижи за вашия дом.

Предлагаме общо почистване, пране на мека мебел, пране на матраци, почистване на баня и тоалетна и всички сходни услуги.

почистване на домове
почистване на домове

Ние сме професионалисти и се радваме, когато работим за взискателни клиенти. Това стимулира и нас да даваме най-доброто от себе си, както за услугата ни почистване на домове, така и за останалите.

За нас е радост, когато получаваме похвали, за добре свършената работа по почистването на домове, защото всеки доволен клиент е потенциална бизнес възможност и потенциално приятелство.

Вашият дом е важен за нас

Тъй като домът е изключително важен за всички нас, защото там освен нас са и скъпото ни семейство и домашни любимци, ние подхождаме много отговорно към услугата, за почистването на домове, за всеки наш клиент.

Ние почистваме домове и всеки детайл е важен

Изпипваме своята работа, защото знаем че е важно да предоставим услуга на най-високо ниво. Ние не просто предлагаме услугата за почистване на домове, а се стараем да я предоставим на възможно най-високо ниво. За нас всеки доволен клиент е богатство.

И тъй като прозорците са „очите“ на нашите домове, при почистване на домове ние отделяме специално внимание на почистване на стъклата и дограмите.

Пране на мокети

Качествена услуга, за пране на мокети в град София от „Хоризонт 1“. Ние се грижим за качествената услуга, за изпиране на мокети, която имаме удоволствието да предоставим на своите клиенти.

При нас може да поръчате услуга, за пране на мокети за бизнеса със съответните добри ценови условия. Ние вярваме, че услугите от типа В2В са ключ към успеха.


Имате ли нужда от поддръжка на сайт?

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *