Пране на мокети

Пране на мокети може (и обикновено е) част от услугата пране на мека мебел. При нас може да получите изгодни цени, при обемни договори за комплексно обслужване на няколко обекта.

Качествена услуга, за пране на мокети в град София от „Хоризонт 1“. Ние се грижим за качествената услуга, за изпиране на мокети, която имаме удоволствието да предоставим на своите клиенти.

При нас може да поръчате услуга, за пране на мокети за бизнеса със съответните добри ценови условия. Ние вярваме, че услугите от типа В2В са ключ към успеха.

пране на мокети
пране на мокети

Ние предлагаме услугата си, за пране и почистване на мокети в град София. За поръчки извън града са необходими допълнителни договорки, като при определени обеми на поръчката се начислява и транспортна такса.

В рамките на град София предоставяме услугата във възможно най-кратки срокове, съобразени с нашия работен график.

Прането на мокети е в ритъма на вашия бизнес

Ние предлагаме услуга, за пране  и почистване на мокети която е съобразена с нуждите на вашия бизнес.

Наши екипи са на линия извън работното време на офисите. Стараем се прането на мокети да се извършва достатъчно време преди идването на работа на вашия офис персонал.

Още за почистване на мокети

Ние предлагаме и пълен набор от услуги, за почистване на офиси. Услугата ни за прането на мокети е част от нея, но се предлага и самостоятелно.

Прането на мокети е дейност, която изисква висок клас техника, за да се извърши бързо и с минимум забавяне, така че настилката да има достатъчно време, за да изсъхне.

Цени за пране на мокети

Нашата стандартна цена, за услугата ни е 1.50 лева, за квадратен метър. Разбира се цената подлежи на договаряне, когато поръчката е за по-големи обеми, включително почистване на мокетите на повече от един обект.

Дългосрочните договори са допълнителна причина, за договаряне на по-ниска цена.

Посетете страницата с цени, за да се запознаете с всички наши услуги за почистване в София.


Имате ли нужда от поддръжка на сайт?

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *