Почистване след ремонт

почистване след ремонт

Услугата за почистване след ремонт е насочена към тези, които имат нужда от почистване на помещенията, след като в тях е извършен ремонт.

Почистване след ремонт в София

След края на ремонта, винаги е нужно някой да почисти мръстоията по пода, стените, стъклата, вратите и къде ли още не. Тогава е необходима услугата на фирма за почистване - почистване след ремонт.

Понякога е достатъчно и само да бъде забърсан насъбралия се прахоляк след ремонтните работи, но друг път има разлята боя, цимент извън необходимите места и други незабележими на пръв поглед след предаване на обекта проблеми, които трябва да бъдат почистени.

.

С внимание към детайла при почистване след ремонт

Нашата работа по почистване след ремонт е финала на големите усилия, които са косвали планирането, ремонта, координацията и успешното му приключване.

Ние знаем, че приключването на ремона е силно желано, за това се стараем да сме максимално бързи при нашата дейност в мероприятиято, а именно почистване след ремонт.

Какво е важно да се уточни предварително

Разбира се - да се уточнят всички детайли, да се уточни края на ремонтните работи и кога нашите екипи могат да посетят обекта, за да извършат почистване след ремонта.

Какво включва услугата - почистване след ремонт?

1. Събиране и изхвърляне на останалите след ремонта отпадъци;

2. Измиване на стъклата и дограмите;

3. Премахване на остатъците от ремонта: лепенки, лепило, боия, цимент и други;

4. Машинно почистване на пода (плочки, гратогрес, камък);

5. Пране на мокети (ако има такива);

6. Премахване на прах от стени, врати, мебели;

7. Основно почистване на тоалетни и бани - под, стени, оборудване;

След като приключим, помещенията ще бъдат готови за работа или живеене в целия си блясък. След като приключим с почистването след ремонта, помещенията ще са в пълния си блясък.

Поискайте оферта за почистване след ремонт още сега.