Пране на матраци

професионално почистване

Пране на матраци

Услугата пране на матраци е част от по-общата услуга пране на мека мебел, към която спадат и други услуги, като пране на дивани, пране на фотьойли, пране на табуретки и други.

Пране на матраци е услуга, която е насочена както към частни, така и към бизнес клиенти. Частните клиенти могат да разчитат на бързареакция, а хотелиерите на добри отстъпки, за обемни поръчки на услугата пране на матраци.

Редовното пране на матраци унищожава живеещите във възглавници, матраци и дивани дребни паякообразни - акари, които са причинители на болести и общо неразположение.

.

Защо да изберете пране на матраци от нас?

За да предоставим услуга на високо ниво, ние използваме качествени препарати и модерни машини от висок клас.

Професионализма на нашите служители им позволява, заедно с вас да изберат най-доброто, за нашите клиенти, за здравето на децата и домашните любимци. Качествена услуга от фирма за почистване "Хоризонт 1" - добрата фирма за пране на матраци в София

Пране на матраци в София

Ние предлагаме пране на матраци в София на разумни цени при високо качество на услугата.

В град София има голяма конкуренция, по отношение на услугите за почистване, а услугата пране на матраци не прави изключение. Ние се доказваме с качеството на услугата и увеличаващия се брой редовни клиенти, като достоен конкурент на най-добрите в бранша.

Преди и след пране на макрак

С времето през завивките до матраците достигат най-различни части от нас - кожа, мастна тъкан, а при семействата с малки деца и урина. С пране на матрака всичко това се прам

пране на матраци

Както се вижда от картинката - след пране матрака е чист, петното липсва, а това което не се вижда е изчезването и на неприятните миризми в помещението.

Как да поръчам пране на матраци?

Ние ще се постараем да ви посетим в удобно за вас време, но според натоварването на нашите екипи, за пране на мека мебел (включително пране на матраци).

Посетете нашата страница за контакти и се свържете с нас по най-удобния за вас начин - телефон, поща, скайп.

Цени за пране на матраци

Ние предлагаме конкурентни цени, за пране на матраци в София. За посещения извън административния район на град София договаряме цени, за посещението (транспортни разходи).

Посетете нашата страница с цени за пране на матраци, за да се запознаете с актуалните цени за услугите ни.