Пране на мека мебел

професионално почистване

Пране на мека мебел - какво включва услугата?

1. Изпиране с препарати, които са съобразени с типа тъкан на вашия диван, фотьйол, сотл

2. Използване на машина с функцията екстракция, която вкарва течност под високо налягане, след което я изтегля. Това помага за по-бързото изсъхване на тъканите.

3. С услугата пране на мека мебел вие получавате и консултация за правилна поддръжка на вашата мека мебел - как да почитвате сами.

4. Гарантирано отстраняване на прах и акари (паякообразни, които живеят в тъканите).

5. С прането на мека мебел се освежава въздуха в помещението, изчезват неприятните миризми.

.

Как работим?

При посещение на клиенит, за услугата ни пране на мека мебел, първо се запознаваме с тъканите, които трябва да изперем.

Важно е да ни предоставите препоръките на производителя на вашия диван, фотьол или стол, за неговото почистване, за да изберем правилен метод и препарати, за прането на меката мебел.

Запознаваме ви с процеса на работа, ако желаете.

След приключване на работа ви уведомяваме за приблизителното време, в което ще изсъхне вашата мека мебел след прането.

Професионално пране на мека мебел

Ние предоставяме проесионална услуга, за пране на мека мебел. Използваме най-съвнеменна и ефективна техника, за почистването и прането на тъканите.

Вас ви посещават добре обучени специалисти, които умеят да подбират правилно препаратите, с които да извършат услугата - почистване и пране на меката мебел. Това е важно, за успешното приключване на задачата.

Гаранция за качетвена услуга за пране на мека мебел

Ние предлагаме услугата си, за пране на мека мебел на разумна цена при високи стандарти за качество. Разполагаме с висок клас машини, за машинно пране (екстрактори) на меката мебел, които не увреждат тъканите.

За да предоставим качествената услуга, която очаквате от нас -и зползваме препарати от доказани производители от Западна Европа. С качествени препарати и машини от най-висок клас ние можем да гарантираме, че нашата услуга, за пране на мека мебел е наистина професионална и със справедлива цена.

Професионално почистване

Гордеем се, че предоставяме комплексна услуга, за професионално почистване, която може да задоволи изискванията и на претенциозните ни клиенти, които очакват най-високо качество на услугата, за почистване на своя дом, офис, търговски обект.

Почистване на офиси

Ако търсите качествена услуга, за почистване на офиси, от добна фирма за почистване, то нашата услега е точно за вас. Ние имаме опит в почистване на големи и малки офис площи. Разбира се имаме капацитета да предложим почистване на банални неща като прах и събиране на отпадъци, но нашата сила е в услуги като пране на мокети, почистване на стъкла и виприни, машинно почистване на твърди настилки - плочки, гранитогрес, полиран бетон, мрамор и други