Пране на мокети

пране на мокети

Предлагаме професионално пране на мокети в София - качествена услуга, за клиенти които ценят качеството на услугата и не допускат компромиси с него.

Ние използваме модерна техника и съвременни препарати, за изпиране на мокети. Работим с препарати внос от Нидерландия и Обединеното кралство.

Пране на мокети - за услугата

Качествена услага, за пране на мокети в град София от "Хоризонт 1". Ние се грижим за качествената услуга, за пране на мокети, която имаме удоволствието да предоставим на своите клиенти.

При нас може да поръчате услуга, за пране на мокети за бизнеса със съответните добри ценови условия. Ние вярваме, че услугите от типа В2В са ключ към успеха.

.

Пране на мокети в София

Ние предлагаме услугата си, за пране на мокети в град София. За поръчки извън града са необходими допълнителни договорки, като при определени обеми на поръчката се начислява и транспортна такса.

В рамките на град София предоставяме услугата във възможно най-кратки срокове, съобразени с нашия работен график.

Пране на мокети в ритъма на вашия бизнес

Ние предлагаме услуга, за пране на мокети която е съобразена с нуждите на вашия бизнес. Наши екипи са на линия извън работното време на офисите. Стараем се прането на мокети да се извършва достатъчно време преди идването на работа на вашия офис персонал.

пране на мокет

При услугите за изпиране на мокети е важно да се спазват стандартите, за да не се наруши целостта на тъканите и да се удължи техния жизнен цикъл. Ако се работи с остарели машини вашите мокети може да се скъсат при прането.

Пране на мокети и почистване на офиси

Пране на мокети може (и обикновено е) част от услугата пране на мека мебел. При нас може да получите изгодни цени, при обемни договори за комплексно обслужване на няколко обекта.

Ние предлагаме и пълен набор от услуги, за почистване на офиси. Услугата ни за пране на мокети е част от нея, но се предлага и самостоятелно.

Прането на мокети е дейност, която изисква висок клас техника, за да се извърши борзо и с минимум забавяне, така че настилката да има достатъчно време, за да изсъхне.

Цени за пране на мокети

Нашата стандартна цена, за услугата пране на мокети е 1.50 лева, за квадратен метър. Разбира се цената подлежи на договаряне, когато поръчката е за по-големи обеми, включително почистване на мокетите на повече от един обект. Дългосрочните договори са допълнителна причина, за договаряне на по-ниска цена.

Посетете страницата с цени, за да се запознаете с всички наши услуги за почистване в София.