Пране на мокети в София

Пране на мокети в София – професионално почистване и пране на мокет от фирма за професионално почистване Хоризонт 1.

Когато търсите качествена услуга, чиято същност е пране на мокети в София – то вие се сблъсквате с огромно предлагане на услугата. Как да изберете фирма, за пране на мокети, която да ви удовлетвори и като цена и качество на услугата?

Ние предлагаме услуга, за пране на мокет в София на изключително изгодна цена. За прането използваме качествени препарати, за да постигнем високо качество без да увредим тъканта на мокета.

Висок клас машини, за пране на мокети от фирма Хоризонт 1. Ние работим с най-модерната техника на пазара.

Пране на мокети в София
Пране на мокети

Пране на мокети  – предлагаме услуга, за пране на мокети в град София.

Пране на мокети в София за вашия бизнес

Ние предлагаме услуга, за пране на мокети която е съобразена с нуждите на вашия бизнес. Наши екипи са на линия извън работното време на офисите. Стараем се прането на мокети да се извършва достатъчно време преди идването на работа на вашия офис персонал.

Пране на мокети в София
Пране на мокети в София

При услугите за изпиране на мокети е важно да се спазват стандартите, за да не се наруши целостта на тъканите и да се удължи техния жизнен цикъл. Ако се работи с остарели машини вашите мокети може да се скъсат при прането.

Цени за пране на мокети

Нашата стандартна цена, за услугата пране на мокети е 1.50 лева, за квадратен метър. Разбира се цената подлежи на договаряне, когато поръчката е за по-големи обеми, включително почистване на мокетите на повече от един обект. Дългосрочните договори са допълнителна причина, за договаряне на по-ниска цена.

Посетете страницата с цени, за да се запознаете с всички наши услуги за почистване в София.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *