Почистване на домове

Почистване на домове и всички услуги, които включва мега услугата. При нас може да поръчате почистване на баня и тоалетна, почистване на кухня, пране на мека мебел, пране на мокети, почистване на стъкла и дограми, събиране на прах и много други.

 

Ние сме професионалисти и се радваме, когато работим за взискателни клиенти.

Когато извършваме услугата за почистване на домове даваме най-доброто от себе си, както за услугата ни – ние предлагаме всички услуги за почистване.

За нас е радост, когато получаваме похвали, за добре свършената работа по почистването на домовете на нашите клиенти, защото всеки доволен клиент е потенциална бизнес възможност и потенциално приятелство.

почистване на домове
почистване на домове

Вашият дом е важен за нас

Тъй като домът е изключително важен за всики нас, защото там освен нас са и скъпото ни семейство и домашни любимци, ние подхождаме много отговорно към услугата, за почистване на домове, за всеки наш клиент.

Всеки детайл е важен

Изпипваме своята работа, защото знаем че е важно да предоставим услуга на най-високо ниво. Ние не просто предлагаме услугата за почистване на домове, а се стараем да я предоставим на възможно най-високо ниво. За нас всеки доволен клиент е богатство.

И тъй като прозорците са „очите“ на нашите домове, при почистване на домове ние отделяме специално внимание на почистване на стъклата и дограмите.

Абонаментно почистване в София

За да сключим договор за абонаметно почистване е необходимо следното:

1. Обекта за почистване да се намира в София или в непосредствена близост до града.

2. Да ни предоставите достъп до имота по времето, което желаете да извършваме тази дейност.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *