Пране на матраци София

Пране на матраци София – изгодни цени за услугата от „Хоризонт 1“.

Пране на матраци в София на изгодни цени. Ние предлагаме пране на матрак на цена от 8 лева на персон. Пране на макрак от 8 лева на персон в София.

Професионализма на нашите служители им позволява, заедно с вас да изберат най-доброто, за нашите клиенти, за здравето на децата и домашните любимци. Качествена услуга от фирма за почистване „Хоризонт 1“ – добрата фирма за пране на матраци в София

пране на матраци София
пране на матраци София

Пране на матраци София

Ние предлагаме пране на матраци в София на разумни цени при високо качество на услугата.

В град София има голяма конкуренция, по отношение на услугите за почистване, а услугата пране на матраци не прави изключение. Ние се доказваме с качеството на услугата и увеличаващия се брой редовни клиенти, като достоен конкурент на най-добрите в бранша.

ПРАНЕ НА МАТРАЦИ
Изпиране на матрак (една страна, ако е двулицев) 8,00 лева на персон

Цени за пране на матраци

Ние предлагаме конкурентни цени, за пране на матраци в София. За посещения извън административния район на град София договаряме цени, за посещението (транспортни разходи).

Посетете нашата страница с цени за пране на матраци, за да се запознаете с актуалните цени за услугите ни.

За нас – какво е най-важното?

 

Фирма за почистване „Хоризонт 1“ – нова за пазара на услугата „професионално почистване“ в София, с профил висококачествено професионално почистване. Предлагаме всички основни услуги: почистване на офиси, почистване на домове, професионално пране на мека мебел, почистване след ремонт. Работим само със съвременни, модерни машини, за професионално почистване, а препаратите ни са щадящи природата и домашните любимци.

Оферта за почистване

  • За да получите оферта, за професионално почистване, моля свържете се с нас по удобен за Вас начин. Попълнете формата за запитване, изпратете ни писмо или се обадете по телефона.

 

Наши партньори:

Ако се нуждаете от качествена услуга за поддръжка на сайт се свържете с нашите партньори от Пет минути.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *