Пране на мека мебел

Пране на мека мебел от „Хоризонт1“ – фирма за професионално почистване в София. Ние знаем как да почистим всичко.

Пране на мека мебел от професионална фирма за почистване

Защо да изберете професионална фирма за почистване, за да изперете своите дивани, фотьойли или кухненски столове? Пране на мека мебел е сложна дейност и е нужна професионална техника и препарати, за качествено почистване.

1. Изпиране с препарати, които са съобразени с типа тъкан на вашия диван, фотьойл, стол.

2. Използване на машина с функцията екстракция, която вкарва течност под високо налягане, след което я изтегля. Това помага за по-бързото изсъхване на тъканите.

3. С услугата пране на мека мебел вие получавате и консултация за правилна поддръжка на вашата мека мебел.

4. Гарантирано отстраняване на прах и акари (паякообразни, които живеят в тъканите).

5. С прането на мека мебел се освежава въздуха в помещението, изчезват неприятните миризми.

пране на мека мебел
пране на мека мебел
ПРАНЕ НА МЕКА МЕБЕЛ
Пране на дивани и фотьойли 6.20 лв. на седящо място
Пране на стол с облегалка 3,50 лв. на брой

Професионално пране на мека мебел

Ние предоставяме професионална услуга, за пране на мека мебел. Използваме най-съвременна и ефективна техника, за почистването и прането на тъканите.

Вас ви посещават добре обучени специалисти, които умеят да подбират правилно препаратите, с които да извършат услугата – почистване и пране на меката мебел. Това е важно, за успешното приключване на задачата.

Гаранция за качествена услуга за пране на мека мебел

Ние предлагаме услугата си, за пране на мека мебел на разумна цена при високи стандарти за качество. Разполагаме с висок клас машини, за машинно пране (екстрактори) на меката мебел, които не увреждат тъканите.

За да предоставим качествената услуга, която очаквате от нас -използваме препарати от доказани производители от Западна Европа. С качествени препарати и машини от най-висок клас ние можем да гарантираме, че нашата услуга, за пране на мека мебел е наистина професионална и със справедлива цена.

Почистване на офиси

Професионално почистване на офиси в София е основна дейност на фирма „Хоризонт 1“. Ние се стремим да предоставяме качествена услуга, на силно конкурентния пазар на услуги за почистване в София.

Вярваме, че безукорната работа е оценяване от клиентите ни. Дългосрочните договори са доказателство, за нашата отдаденост, в търсене на постоянно високо качество. Нашата услуга за почистване на офиси е на високо ниво, не само заради контрола, но и заради умението ни да задържим качествените си служители, които познават изискванията на конкретните клиенти.

Наши партньори:

Ако се нуждаете от качествена услуга за поддръжка на сайт се свържете с нашите партньори от Пет минути.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *